imagealt
Gooya, inseamna frumusete, pasiune si implicare. Frumusetea vine din zambetul fiecarei cliente, pasiunea vine din dorinta de a darui ceva bun, iar implicare vine din fiecare zi de munca petrecuta pentru a crea aceasta poveste minunata.

Povestea Gooya, a inceput cand nici nu am realizat; cu multi, multi ani in urma. Fiecare experienta vazuta sau traita a dus la ceea ce vedeti astazi. Un loc unde nu conteaza cat de mult cheltui, ci cat de increzatoare esti in propriile calitati. 

Tendintele in makeup, asemenea celor din moda, se schimba constant. Insa niciodata o femeie increzatoare nu se va demoda. Gooya, asta isi propune: sa dea femeilor incredere in propria lor persoana, facand abstractie de tendinte, prin intermediul produselor atent alese, ce nu sunt pe piata de o zi, doua. Vorbim despre produse a caror calitate a fost si este confirmata, nu doar de noi, ci si de altii, mai buni si mai mari. Desigur, toate intr-o maniera fresh si actuala!

Cu drag, 

Echipa Gooya Beauty

Produs adaugat in wishlist
Product added to compare.

GOOYA.RO foloseşte cookie-uri pentru a-ţi îmbunătăţi experienţa pe site. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.