VARIANTE DE LIVRARE A COLETULUI: Livrarea produselor va fi efectuata prin curier rapid. Costul transportului se adauga automat la comanda ta.

FAN COURIER: 

  • National -  10 LEI
  • Tirgu Mures  GRATUIT

! TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI DE MINIM 290 LEI - CU CONDITIA CA IN LOCLITATEA UNDE SE FACE LIVRAREA SA NU FIE KM SUPLIMENTARI

*In cazul in care taxa de transport este mai mare, inseamna ca se aplica km suplimentari pana la destinatie; va rugam sa ne contactati pentru a stabili detaliile livrarii printr-o alta metoda.


* PENTRU COMENZI INTERNATIONALE, TE RUGAM SCRIE-NE LA ADRESA DE E-MAIL OFFICE@GOOYA.RO 

  • Valoarea platita de tine va cuprinde valoarea produselor comandate plus costul transportului ( unde este cazul ). 
  • Termenul de livrare este de 24h - 48h. Comenzile primite pe www.gooya.ro sambata si duminica vor fi expediade in ziua de LUNI.
  • Toate comenzile primite pana la ora 15:00, DE LUNI PANA VINERI vor fi expediate catre curier in aceeasi zi, doar dacă au fost CONFIRMATE TELEFONIC de catre un operator www.gooya.ro

CUMPARATURI ONLINE IN SIGURANTA

Atunci cand plasezi o comanda online, informatiile tale sunt transmise utilizand tehnologia Secure Sockets Layer (SSL), un standard industrial aprobat, utilizat de furnizori pentru a asigura securitatea afacerii online. Ea negociaza si utilizeaza functiile esentiale ale autentificarii reciproce, criptarii datelor si integritatii datelor pentru tranzactiile sigure.

CONFIRMAREA COMENZII

Confirmarea comenzii va aparea ca ultim pas in procesul de comanda. In plus, vei primi o confirmare prin e-mail cu numarul de comanda al achizitiei tale! Dupa trimiterea comenzii, vei primi un e-mail suplimentar pentru a confirma informatiile despre expediere si de urmarire a coletului.

ANULAREA COMENZII

Cererile de anulare a comenzilor vor fi luate in considerare, dar nu sunt garantate. Motivul fiind ca incercam sa expediem comenzile cat mai repede posibil ai nu putem anula o comanda odata ce a fost expediata. După ce primesti o confirmare prin e-mail, inseamna ca, comanda ta este deja procesata si nu poate fi modificata sau anulata.

RETURNARI / SCHIMBURI

Toate vanzarile sunt finale. Cu exceptia obiectelor deteriorate, toate vanzarile sunt finale, odata ce produsele sunt primite. Daca produsele sunt deteriorate, trimite o fotografie cu produsul deteriorat la adresa office@gooya.ro cu linia de subiect: DETERIORAT si adauga numarul de comanda.

Retine ca, pentru gene, pot aparea discrepante, astfel încat, daca genele difera unele de celelalte in ceea ce priveste aranjarea parului, trebuie sa tii cont de faptul ca acestea sunt realizate manual, ceea ce nu face parte din produse deteriorate.

Daunele provocate de transport, vor fi revizuite si nu putem garanta ca acest lucru va rezulta in inlocuirea produsului.

INTREBARI SAU COMENTARII?

Nu ezita sa ne contactezi prin e-mail la office@gooya.ro. Te rugam sa mentionezi numarul comenzii tale pentru a te putea ajuta mai rapid.

Produs adaugat in wishlist
Product added to compare.

GOOYA.RO foloseşte cookie-uri pentru a-ţi îmbunătăţi experienţa pe site. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.