TERMENI SI CONDITII 

1. Definitii ce cuprind “Termenii si Conditiile”

GOOYA – S.C. VICTORIA GIV S.R.L., CUI: 28219672, J26/311/2011, cu sediul social: Santana de Mures, str. Voinicenilor Nr. 680, capital social  RON

SITE – Domeniile www.gooya.ro si subdomeniile acestora, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil

UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de GOOYA intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care GOOYA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la GOOYA, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

•    orice informative de pe SITE care pot fi vizitata, vizualizata sau altfel accesata prin utilizarea unui echipament numeric;

•    continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre GOOYA prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al GOOYA

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre GOOYA.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre GOOYA (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre GOOYA si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU GOOYA, si care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre GOOYA intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea GOOYA cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre GOOYA catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre GOOYA, indiferent de modalitatea de livrare;

TAXA DE TIMBRU VERDE – valoare exprimata in lei, platita de catre GOOYA catre compania autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare / reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut in HG nr. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice. Conform legii, taxa de timbru verde este facturata de catre GOOYA (producator) si trebuie suportata in final de catre Clientul final (utilizator).

2. GENERAL: TERMENI SI CONDITII

GOOYA, colaboratorii sau alte companii/site-uri care ofera spre vanzare produsele noastre se vor adapta urmatoarelor conditii. Daca vizitati sau cumparati de pe site si daca utilizati orice serviciu actual sau viitor, daca cumparati de la orice alt colaborator, ar trebui sa acceptati aceste conditii si va veti supune ghidului aplicabil unui astfel de serviciu sau afacere.

Cand vizitati site-ul nostru sau trimiteti e-mailuri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord sa primiti comunicari de la noi in mod electronic. Vom comunica cu dvs. prin e-mail sau prin postarea de anunturi pe acest site. Sunteti de acord ca toate intelegerile, notificarile, dezvaluirile si alte comunicari pe care vi le furnizam in mod electronic indeplinesc orice cerinta legala conform careia astfel de comunicari sa fie in scris.

GOOYA intretine site-ul pentru a va bucura de el personal, pentru a primi informatii, educatie si comoditate la cumparaturi.

Sunteti incurajati sa utilizati si sa va bucurati de site, dar prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii de utilizare, expusi mai jos si cu clauzele de declinare a responsabilitatii si termenii si conditiile indicate pe site ("Termeni si conditii").

Puteti descarca numai materialele afisate pe site pentru utilizare personala non-comerciala, cu conditia sa pastrati toate notificarile privind drepturile de autor, marcile comerciale si alte drepturi de proprietate continute in material, sa nu modificati sau sa ajustati materialul si sa nu copiati sau sa publicati materialele pe nici un fel de retea sau de a difuza materialul in nici un fel de media. Este strict interzisa modificarea, transmiterea, distribuirea, reutilizarea, re-postarea sau utilizarea continutului de pe site, inclusiv a artei, textului, imaginilor, audio si / sau video in scopuri publice sau comerciale fara permisiunea scrisa a unui reprezentant autorizat al GOOYA. Este strict interzisa descarcarea imaginilor produselor de vanzare pe acest site.

Falsificarea site-ului, denaturarea identitatii unui utilizator, folosirea agentilor de cumparare sau efectuarea de activitati frauduloase pe site este interzisa.

Site-ul este furnizat pe baza "asa cum este”, "asa cum este disponibil". Nici GOOYA, nici colaboratori sau persoane desemnate, nici angajatii lor, directori, agenti, furnizori, terti, designeri, contractanti, distribuitori, comercianti, sponsori, licentiati sau altii (asociati colectiv) nu garanteaza ca utilizarea site-ului va fi neintrerupta sau fara erori. Nici GOOYA, nici asociatii sai nu garanteaza precizia, integritatea sau completitudinea continutului furnizat pe site sau produsele sau serviciile oferite spre vanzare pe site. Mai mult, GOOYA nu da nici o declaratie ca continutul furnizat pe site este aplicabil sau potrivit pentru utilizarea in locatii din afara Romaniei. GOOYA refuza in mod expres garantii de orice fel, exprimate sau implicite, incluzand dar fara a se limita la garantii de titlu sau garantii implicite de vandabilitate sau de aptitudine pentru un anumit scop. Nici un sfat sau informatie scrise oferite de GOOYA si de colaboratorii sai nu creeaza o garantie. Sunteti de acord in mod expres ca utilizarea site-ului este la riscul dvs. 

In niciun caz, GOOYA sau colaboratorii sai nu vor fi responsabili pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecutive care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul, incluzand, dar fara a se limita la, utilizarea de catre utilizator a oricaror informatii obtinute de pe site-ul nostru sau care rezulta din greseli, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere sau e-mail, erori, defecte, virusi, intarzieri in exploatare sau transmitere sau orice esec al performantei, indiferent daca rezulta sau nu din acte de terorism, furt, distrugerea sau accesul neautorizat la inregistrarile, programele sau serviciile GOOYA. Limitarea raspunderii de mai sus se va aplica fie in cazul unei actiuni contractuale, neglijentei sau altei actiuni delictuale, chiar daca un reprezentant autorizat al GOOYA a fost informat sau ar trebui sa aiba cunostinta de posibilitatea unor astfel de daune. Utilizatorul recunoaste ca acest paragraf se va aplica pentru tot continutul, marfurile si serviciile disponibile prin intermediul site-ului. Deoarece unele state nu permit excluderea sau Limitarea Raspunderii pentru daune secundare sau accidentale, in astfel de state raspunderea este limitata la cea mai mare masura permisa de lege.

Preturile si disponibilitatea pot fi modificate fara notificare prealabila. Erorile vor fi corectate acolo unde sunt descoperite, iar GOOYA isi rezerva dreptul de a revoca orice oferta declarata si de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile (inclusiv dupa trimiterea unei comenzi). GOOYA poate, la discretia sa, sa limiteze sau sa anuleze cantitatile cumparate pe persoana sau pe comanda. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de acelasi cont pe site, de card de credit si de comenzi, care utilizeaza aceeasi adresa de facturare si / sau de livrare. Notificarea va fi trimisa la adresa de e-mail si / sau de facturare furnizata in cazul in care apar astfel de modificari.

Continutul inclus pe site sau care site-ul le cuprinde, inclusiv informatii, date, software, fotografii, grafice, videoclipuri, fonturi, grafica, muzica, sunete si alte materiale (continut “colectiv”) sunt protejate de drepturi de autor, iar aceste drepturi sunt valabile si protejate in toate formele, mijloacele si tehnologiile existente acum sau in cele ce urmeaza. Tot continutul este protejat prin drepturi de autor ca o lucrare colectiva in conformitate cu legile internationale privind drepturile de autor, iar GOOYA detine, in cea mai mare masura permisa de astfel de legi, dreptul de autor asupra selectiei, coordonarii, aranjarii si imbunatatirii continutului respectiv. Cu exceptia cazurilor in care sunteti autorizat sau licentiat in mod expres, nu puteti copia, modifica, elimina, sterge, mari, adauga, publica, transmite, participa la transferul sau vanzarea, inchirierea sau inchirierea, producerea de lucrari derivate sau exploatarea in vreun fel a continutul, integral sau partial.

Unul sau mai multe brevete pot fi in asteptare care se aplica acestui site.

Logo-urile GOOYA si alte marci inregistrate pe site sunt proprietatea proprietarilor respectivi si sunt detinute, licentiate sau, daca este necesar, folosite cu permisiunea GOOYA si nu pot fi reproduse, copiate sau manipulate in nici un fel fara aprobarea expresa, in scris a proprietarului marcii comerciale.

GOOYA nu doreste sa primeasca informatii confidentiale, de proprietate sau de secrete comerciale prin intermediul site-ului (cu exceptia informatiilor referitoare la orice comanda pe care o trimiteti). Retineti ca orice informatii, materiale, sugestii, idei sau comentarii trimise site-ului vor fi considerate neconfidentiale si, prin transmiterea acestor informatii, ii acordati GOOYA o licenta irevocabila si nerestrictionata de utilizare, modificare, reproducere, transmitere , afisare si distribuire urmatoarelor: materiale, informatii, sugestii, idei sau comentarii pentru orice scop. Cu toate acestea, nu vom folosi numele dvs. in legatura cu astfel de materiale, informatii, sugestii si idei sau comentarii decat daca primim in prealabil permisiunea dvs. sau daca legea solicita acest lucru in alt mod.

Site-ul este creat, operat si controlat de GOOYA in Romania. Astfel, legile din Romania vor guverna acesti Termeni si Conditii fara a aduce atingere principiilor sau conflictelor de legi. Ne rezervam dreptul de a modifica site-ul si acesti Termeni si Conditii in orice moment prin actualizarea acestei postari. Prin utilizarea site-ului, sunteti de acord sa fiti obligat sa urmati astfel de revizuiri si, prin urmare, trebuie sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a determina conditiile de utilizare actuale la care sunteti obligat.

Adresa site-ului web este https://www.gooya.ro

Referintele la GOOYA aici se refera la orice colaboratori sau comapnii desemnate, dupa cum considera GOOYA drept adecvat.

Site-ul contine sau poate contine linkuri catre alte site-uri terte. Linkurile sunt menite sa permita accesul la informatii accesibile publicului pentru cei care sunt autorizati numai pe site. GOOYA nu face nicio declaratie in legatura cu alte site-uri web pe care le puteti accesa prin intermediul site-ului. Cand parasiti site-ul, va rugam sa intelegeti ca GOOYA nu are control asupra continutului site-ului respectiv. In plus, un link catre un site web non-GOOYA nu implica si nu constituie sponsorizare, aprobare, aprobare sau responsabilitate pentru continutul sau utilizarea site-ului web terta parte. GOOYA nu ofera nicio reprezentare sau garantie pentru produsele sau serviciile tertilor. Nu sunt acordate sau implicite drepturi de utilizare sau copiere a informatiilor de pe acest site sau de pe site-ul terta parte.

GOOYA intelege ca copiii au nevoie de protectii speciale si protectia vietii private. GOOYA constientizeaza ca, copiii nu inteleg toate prevederile din politica de utilizare a GOOYA sau pot lua decizii cu privire la alegerile care sunt puse la dispozitia utilizatori adultilor. Prin urmare, GOOYA indeamna cu tarie pe toti parintii sa participe la explorarea acestui site, a Internetului si a oricaror servicii online si sa-si invete copiii despre protejarea informatiilor lor personale in timp ce se afla online. In cazul in care un parinte sau un tutore considera ca copilul a trimis sau a postat informatii de identificare personala si parintele sau tutela doreste sa stearga aceste informatii, contactati-ne. In plus, GOOYA poate, la propria discretie, sa solicite utilizatorilor cu varsta sub 18 ani sa obtina consimtamantul unui parinte sau tutore pentru a vedea anumite continuturi si poate limita accesul la anumite continuturi pentru utilizatori peste o anumita varsta. Sunteti de acord sa respectati aceste restrictii si sa nu ajutati pe nimeni sa evite aceste restrictii.

ACESTE TERMENI SI CONDITII RREPREZINTA INTOTDEAUNA ACORDUL DINTRE DUMNEAVOASTRA SI GOOYA PRIVIND RELATIA DUMNEAVOASTRA CU GOOYA SI SUPERCEDA ORICE DECLARATII SAU REPREZENTARI PRIORITARE. GOOYA POATE REVIZUIA ORICAND ACESTI TERMENI SI CONDITII PRIN ACTUALIZAREA ACESTORA. DREPT URMARE TREBUIE SA VIZITATI FRECVENT ACEASTA PAGINA PENTRU A FI LA CURENT CU EVENTUALELE MODIFICARI CARE LE ACCEPTATI. PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI SUNTETI DE ACORD CU TERMENIISI CONDITIILE NOASTRE. DACA NU SUNTETI SATISFACUT DE SITE-UL NOSTRU SAU ORICE CONTINUT DE PE SITE SAU CU ACEȘTI TERMENI SI CONDITII, SINGURA DUMNEAVOASTRA SOLUTIE ESTE DE A VA DECONECTA DE LA SITE SI DE A OPRI UTILIZAREA SITE-ULUI.

Cupoanele de reduceri sunt valabile numai pentru o perioada limitata de timp. GOOYA isi rezerva dreptul de a modifica sau anula cupoanele de reducere in orice moment.

Daca nu achizitionati elementele calificate adaugate in Cosul dvs. atunci cand cuponul este in vigoare, discountul nu se va aplica.

Oferta cuponului de reducere nu va fi valabila pana cand nu este aplicata la articolul care se califica.

Promotia este limitata la un cupon pentru fiecare client.

Daca returnati oricare dintre articolele achizitionate cu un cupon, reducerea sau valoarea cuponului poate fi scazuta din suma returnata.

GOOYA nu are obligatia de a plati niciun fel de impozit in legatura cu distribuirea sau utilizarea vreunui cupon.

 3. INFORMATII PERSONALE

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Puteti corecta sau actualiza aceste informatii accesand meniul \"Contul meu\". 

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. GOOYA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 4. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi folosite de catre GOOYA pentru confirmarea comenzilor si in scopul declarat al acestui site. Informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise prin email numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter. 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in derpt cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. GOOYA se angajaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii.

GOOYA se obliga sa respecte drepturile clientului conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra sa stearga datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.gooya.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.gooya.ro va fi considerata o tentativa de frauda si va atrage dupa sine cercetarea penala a aceluia care a incercat acest fapt.

 5.   INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a beneficia de serviciile oferite de acest magazin precum si pentru achizitionarea produselor oferite de acesta, va trebui sa va inregistrati ca utilizator.

Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dumneavoastra a \"Termenilor si conditiilor\" si a \"Politicii de confidentialitate\". 

Daca folositi acest site sunteti responsabil cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra  de utilizator.

Prin inregistrarea ca utilizator al magazinului online www.gooya.ro va vom solicita o serie de date personale care sa permita identificarea dvs. ca utilizator. Va rugam sa accesati pagina \"Politici de confidentialitate\" pentru a va informa cu privire la informatiile colectate si cu privire la modul in care sunt folosite acestea.

 6. PROCEDURA DE CUMPARARE

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

Inregistrarea dvs. ca utilizator

Efectuarea platii produselor: Plata se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau daca doriti acest lucru, prin serviciul de plati online prin transfer bancar. Toate tranzactiile efectuate prin transfer bancar sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase. Tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure.

Inainte de onorarea comenzilor GOOYA isi rezerva dreptul de a valida comenzile prin contactarea telefonica a clientilor.

 7. PRETURI

Preturile prezentate includ TVA (20%) .

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Oferta de produse este valabila in limita stocului disponibil.

 8. LIVRAREA PRODUSELOR

Inainte de onorarea comenzilor, GOOYA isi rezerva dreptul sa efectueze validarea acestora prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea produselor se va face doar in Romania. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Livrarea se va efectua in maxim 48 h de la data validarii telefonice a comenzii sau a plasarii comenzii pe site. 

 9. GARANTIA PRODUSELOR

GOOYA granteaza originalitatea produselor livrate. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta GOOYA in maxim 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

 10. RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care doriti sa faceti returul unui produs aveti urmatoarele obligatii:

De a returna produsul cumparat, in starea in care a fost livrat, in ambalajul original, nedeteriorat si nefolosit, printr-un serviciu de curierat rapid, iar costul transprtului va fi suportat de catre dumneavoastra.

Pentru returul produsului, clientul trebuie sa trimita, de pe adresa de email cu care s-a inregistrat pe acest site un email catre adresa office@gooya.ro ce trebuie sa contina cererea explicita de retur, datele de identificare ale clientului, datele de identificare ale comenzii, contul bancar al clientului in care se doreste returnarea banilor si sucursala la care este deschis contul.

Cererea de retur va fi procesata de catre GOOYA in termen de 7 zile lucratoare iar banii vor fi returnati in termen de 30 de zile calendaristice de la returnarea produslui.

11. DECLINAREA RESPONSABILITATII

GOOYA nu garanteaza  disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra o anumita comanda. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea sumelor incasate deja de GOOYA, dar nu si alte despagubiri.

GOOYA nu ofera nici o garantie, in mod expres, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia GOOYA de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.).

12. LITIGII

Orice litigiu aparut intre utilizatori si GOOYA va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.  

Produs adaugat in wishlist
Product added to compare.

GOOYA.RO foloseşte cookie-uri pentru a-ţi îmbunătăţi experienţa pe site. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora.